Monday, 13 June 2011

PEPATAH MELAYU !

Pucuk paku ulam serpih,
Mengata kat orang dia yang LEBIH !

ayat nie sesuai kat orang orang hat tak sedanq diri ! budget MAMPU sangat. macam orang kata benda2 hat mahai nie dok ujung jari dia la. maksud dia hebat la. project jutaaaaaaa jutaaaaaa. barang BRANDED ja pakai hat tak dak brand takleh pakai. nnt pungkoq gatai.. hahaha. takpadan ngn hang aihhh rupa orang perak baru kenai barang. tak perlu kot nk heboh2 semua.. taw la ang mmg KAYA pn.. MAMPU semua.. orang laen tak mampu. takat org MISKIN ja.. tak mampu nk hidup macam life ang..SEKIAN TERIMA KASIH !

Saturday, 11 June 2011

awat ? hang pkiaq hang baguih dah ??

lama tak update tapi harini aku nk update gak kalaw dia rasa dia bleh sangat nk update suma benda kan. lama dah aku perhati. apa hat dia kata apa hat dia tulis suma tu dia ingt dia hebat sangat ka? dia nk jadi srupa ngn hat dia tulis dulu ka? tak ingt kot. aku ingt lagi la zaman dlu2 dia. konon2 takmaw nk bljaq kat situ sbb besa ja nk p hat mahai2 hat private apa jadah la. sembang kemas bak angg.. tak kalah kot. pastu bab duit org pn dia nk kalut. org dapat duit biaq p kat depa la nk perabih ka dak, sebenarnya tu duit depa. esk depa keja depa mmg nk kena byaq balek pn. kata pn pinjaman. haishhhh. hat tu pn nk hingaq ka? taktaw nk kata apa dah la. pandai2 hiangggg la.. hiannnnggggg kan pandaiiiiiii... hiaaannggggg kan bijakkkkkk.. hianggggg kan cerdik akaiiiiii.. hiangggg kan mampu...