Thursday, 17 March 2011

DI SAAT MEREKA SUDAH BERTUKAR STATUS

nisa my xschoolmate time skolah teknik jalan stadium, nisa sangat cantik jadi raja sehari 

kami sempat interframe bersama pengantin perempuan sementara nk tnggu pengantin lelaki

my best friend, fasha n her husband . sama cantik sama padan. hee. yg sebelah tu sama cmtu dak?? hehe

aku n fariza jadi pengapit si fasha. sampai arini kami tak kawen lg. hehe

my lesbie time UiTM merbok, east sudah menjadi tunang org n bakal bertukaq status menjadi isteri bulan 6 nie. eiii syokkknyaaa. :)

with fasha again. dia sangatlah cantik pada hari bahagia mereka 


east n anak-anak buahnya. comeyy comeeyy belaka .


my bestie time sekolah teknik jalan stadium
hidayu n husband
skang dah kat sabah ikot suaminya di sana. miss u ayu :)


berjumpa kembali 3 sahabat baek waktu majlis perkahwinan abg ema
ummi,east n ema
luv all of u

my lesbie erma hanim 

kami bersama kakak east n abe jimmy yang bakal naek pelamin tak lama lg. hehe

sibuk kami mengalahkan wedding planner ok? hee

hari bahagia abg apis n kak lynn

fasha again. akad nikah


hari fasha akad nikah. masa untuk whore cam kawan kawan.

fasha seorang ja dah tukaq status. yang laen suma masih kosong lg k. hehe

comey :)


sweet memories

my sweet friend , juherda harun
sewaktu majlis bertunang



keja kami p kenduri kawan kawan . 



tapi yang pasti aku menunggu kawan aku yg sorg nie macam mana pn. weeiii~ jgn lupa aku noh. aku nk dok sebelah ang time ang kawen nanti. hehehe.
my gojes lesbie ~fariza abdullah

4 comments:

  1. wahhhh..
    best..
    nmpk sngt pasni umi harus kawen..
    sbb da slalo sngt g kenduri kawen..
    hahahah

    ReplyDelete
  2. hahaha. manda ummi,
    mustahil mustahil. hehe
    ntah2 ema apa? hehe. kan erma hanim kan. hee
    lepas sorang.. sorang kawen.
    pasnie sapa pn taktaw la. hehe

    ReplyDelete
  3. org tua2 kt jgn dok kerap sngt ataih pelamin nnti hilng seri.....

    ReplyDelete
  4. umikalsom?kakak sy ka?
    hehe. manda dok atas pelamin pn.
    p kenduri kawan kawan ja.
    haissh jgn ckp cmtu. ilang seri naya tu. hehe

    ReplyDelete