Saturday, 5 March 2011

MISS THEM :(

assalammualaikum,
hye hye dan salam sejahtera suma...


perasaan itu semakin menjadi2 sekarang nie. rasa nk balek sangat. roh tadak kat sini. dah smpai kampung lama dah, jasad ja tinggal kat sini :( sedihnyaaa. alangkah indah kalaw skang nie aku study kat Melbourne a.k.a merbok tu. nie kat sini . nk balek pn ssh. tak suka tak suka tak suka. seksa dok sini. menyampah pn ada. tadak benda yg best pn bagi aku kat sini. aku mnta sgt2 la practikal bln 5 nia aku dapat kat sana. bukan nk dok kampung ja. buat apa dok sini. menghabiskan borass ja katanya. walaupn tadak beras. duit minyak, duit makan, duit itu. duit ini. suma duit. practical nie belum tntu dapat allowance kat sini. baek dok sana. tadak allowance takpa. balek makan kat umah. suma GERENTI BERES. haha. bukan kedekut tapi nie d saat2 nazak. belum lg abis sem. tnggai sebulan lebih duit dah tak berapa nk ada. cmna nk hidup? sabar jela ngn suma nie. survive ngn org utara kata KAYU PELAN2.dok kayuh pelan2 dah nie. sbb tu tak smpai3 lg. tekanan perasaan. tekanan jiwa suma ada taw. 

cita pasai rndu nie. aku rindu sgt kat BF baru aku nie. dah la nsem. comeeeii... montel. senang d jaga. tak penah sakitkan ati aku. selalu ja buat aku tersenyum. buah ati pengaran jantung aku. mnta maaf la BF sedia ada. dia telah meningkat di stage yg tnggi dengan undian yg berganda2 mahunya. heeeee. tp saya taw. BF sedia ada saya tak kan jeles pnya ngn saingan dia nie. sbb dia pn syg BF baru nie. syg sgt. smpai kadang2 kami nk dating dia mst suruh gak bawa si BF baru nie. hehehe. MISS U SYG L :(

ini la pengarang jatungku yg MASAM. acu rindu kamoo. :(


&

2nd person yg aku rindu jugak??????? 

hehe. of cos la BF sedia ada nie. serius la. teringat kat senyum penuh dia nie. ahahaha. annoying kan? tp suka hati la. annoying ka tak kan. suma nie perasaan aku. hak masing2. nk kata rindu kat sapa2 pn sbb dah mmg kenyataan. wat pa nk hipokritkritkrit.. opsss. teremo suda. haha. maap la.. just nk luahkan apa terasa. harap dapat balek kmpung sbb dah tak larat dah kat sini sbb tadak yg seronoknya kat sini. baek buat ja UiTM kat jitra nuuu. senang sikit nk berulang. hahaha. tapi apa2. dia tak penah buat aku frust ngn dia. n yg pentin kamoo ttp seorang lelaki yg penyaboorr orgnya ye syg. hehehe.baeknya kamoo yee.. sabaq ja ngn perangai aku nie yg macam2. hehe. tp tak la macam2 pn kan kan. biasa biasa ja. haha. 



3 comments:

  1. kakak. mmg rindu kot kat budak masam nie kan?

    b. haha acu taw anak b. sbb b dok bg susu b kat aqib kan kan heee

    ReplyDelete