Sunday, 20 March 2011

PERANGAI KAMI MMG MACAM NIE.

mai cek nak cerita pasai "perangai kami mmg macam nie"
nak taw apadia? 
perangai spadia?
mmg macam nie tu apadia?? haha
al kisahnya bila tiba hari keramat dalam seminggu. iaitu hari ISNIN dan KHAMIS.
macam2 akan di doakan. 
sbb pa dok mohon doa macam2 nie??
sbb dok berharap kelas tadak. kelas batal. presenTENSION pn batal gak.
ha macam tu la lbh kurang. macam2 kan manusia nie. haha
psycho lebih sbb keja tak siap latu. tak prepare nk jmpa lecturer,
nnt cmfirm kena brain wash. so utk mengelak cmtu macam2 luahan kat FB la kita boleh dengar,
salah satunya aku mengaku dari aku sendiri. sbb aku nebes. aku takot. ketaq2. sampai sakit perot aku rasa.
so aku pn doa cmtu la. haha. mai nk tnjuk apadia aku tulis. n agak2 berkesan dakk??

ha, tudia aku tulis apa? dasyat dak?? haha mmg dasyat ka. apa punya student la cmnie. hehehe
buka apa. nie sbb nebes kot ampa taw dak. keja aku siap tapiii tak confeident sgt hehehe. tp ampa taw dak. mmg tadak pon presenTENSION aritu. mula2 mmg jadi. dah 2 3 org dah masuk tp sbb lec tak puas ati so xtend next week. Alhamdullilah. lega2. lega tu bukan utk selama-lamanya. tak leh lari gak sbb minggu nie ada lg. haha padan muka kan kan. nk lari sgt. hehehe. 

pastu dok berapa hari lepas , buka fb tup tup ada org tagged nama aku dalam komen dia. nk taw dak dia komen apa?? ha sat nk tunjuk kat ampa. 

ha. tudia dia pn harap yang sama cm aku gak. tp tak tahan dia tagged nama aku tu. sbb konon2 post aku aritu kena ong. kahkahkah. bora ohh bora. ang taw dak aku pn suka kalaw ang kali kena ong sbb aku pn tak sedia. ang ckp la benda apa aku sedia?? balek kampung ja aku sedia. ang ingt apa ka??? hat tu aku ckup maw. hahahaha. teruknya aku kan kan. alaaaa. aku bkn apa2 pn. bora tu tiap2 minggu balek seremban. lagi aku jeles, haissshh 

No comments:

Post a Comment